Hair Factory
Produkter

                                 

                                               Produkter.

Kun det bedste til dit hår. Et godt stykke arbejde bliver kun bedre hvis man arbejder med gode værktøjer.

Frisører Ribe - produkter der kan købes hos Hair factory Living proof Zenz Organic-ghd Sweet bunny hare

frisør i Ribe - styling produkter - Living proof - Zenz Organic

Living proof

Living proof


Living proof er et af USA mest solgte styling serier.


Serien er skabt med videnskab og patenteret teknologi, der stammer fra MIT.  Stiftere er hårstylister, der var trætte af begrænsningerne for konventionelle produkter. Bioteknologer, som ikke havde nogen forudfattede forestillinger om hvad der kunne eller ikke kunne gøres i skønhed.  


Sammen begyndte de at skabe resultater, 


Serien er desuden Svanemærket.


Sweet bunny Hare

Sweet bunny hare


Er du træt af usundt, kedeligt eller livløst hår?  Når du løber fingrene gennem dit hår, ender du med en håndfuld ødelagte og opdelte ender?

Du behøver ikke nøjes med et liv fuldt med dårlige hårdage.

Forestil dig et øjeblik en kalender fuld af gode hårdage, der strækker sig foran dig ... Forestil dig, hvordan den ene ændring kunne påvirke resten af ​​dit liv.

Der er intet som et hoved fuld af smukke, luksuriøse hår for at give en kvinde en super-sexet selvtillid.  Det er den slags tillid, der er magnetisk og naturligt smuk.

Sweet Bunny gummy vitaminer er din hemmelighed for at opnå den slags skønhed - den slags skønhed, der lyser op i et helt rum fra det øjeblik, du går ind.


Disse næringsstoffer er klinisk bevist for at hjælpe med at vokse sundere, mere levende hår.  Sweet Bunny-vitaminer bygger stærkere hår indefra og ud

ghd hair

GHD


Ghd er et af de styling redskaber der tiltaler de fleste, og når du først har prøvet deres effektive styler, så bliver det svært at gå en anden retning.

Hos GHD vægter man højt at beskyttelse og pleje af håret, dette er en del af deres kendetegn.


Med  GHD kan du være sikker på et godt kvalitets produkt.White skandinavien color system

 WHITE SKANDINAVIEN


WHITE SKANDINAVIEN introducerer en ny generation af et innovativt og komplet hårfarvesystem. Med genopbyggende og plejende egenskaber, harmonerer hårfarverne mellem videnskaben og naturen. Det baslale til en smuk og længerevarende hårfarve er skabt. 


Takket være deres teknologi, kan hårfarverne fra WHITE SKANDINAVIEN gøre en forskel, da de både respekterer håret og huden. 


Deres komplette hårfarvesystem er vegansk og cruelty free. Derudover indeholder systemet hverken ammoniak, PPD, resorcinol og

mineralske olier.


De er ikke gået på kompromis med kvaliteten af de ingredienser, De arbejder med. WHITE SKANDINAVIEN er nænsomt blevet testet og udvalgt i samerbejde med deres labaratorium.ghd hair

K18


Leave-in hårmaske til hjemmebehandling der heler og styrker håret, ved hjælp af en patenteret bioaktiv peptidbehandling. Hårmasken styrker håret og forbedrer elasticiteten, samtidig med den reparerer skader fra kemiske behandlinger, såsom hårfarvning og ved brug af varmeredskaber.

K18’s peptide er skabt ved hjælp af biomimetik hvilket vil sige, at den trænger ind i håret og erstatter tabet eller beskadiget struktur i hårets naturlige keratinkæder. Derfor skaber den varige resultater, der ikke vaskes ud.


Zenz Organnic produkts

Zenz


NATURLIGE OG ØKOLOGISKE INGREDIENSER DANNER BASIS FOR ALLE ZENZ ORGANIC PRODUCTS
Deres 2 vigtigste ingredienser er aloe vera og avocadoolie. Det er nogle af naturens fineste råvarer, og de er fyldt med vitaminer og mineraler, som nænsomt plejer og styrker dit hår og din hud. 
Deres 4 signatur-olier: Sweet Mint, Pure, Healing Sense og Deep Wood er alle baseret på avocado- og abrikoskerneolie (Pure-olien indeholder også mandelolie). Selvfølgelig certificeret økologisk.


Valget mellem et sundt hår og et sundt miljø er et valg, du ikke behøver at tage, når du arbejder med ZENZ Organic.

De arbejder for en bæredygtig skønhedsbranche med respekt for vores kunder, medarbejdere
og miljø. Med ZENZ Organic’s danskproducerede produkter undgår man SLS, MI, parabener, PPD, PTD,
resorcinol, og ammoniak ligesom der fravælges brug af mikroplast.
I stedet er produkterne baseret på naturlige og økologisk certificerede ingredienser af høj kvalitet, som
økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk renset aloe vera. ZENZ Organic’s produktportefølje rummer
både produkter med og uden duft.salonens historie-frisør i ribe

Hair Factory.

Frisør i Ribe | Hair Factory 


Salonen er åbnet i Juni 2019,  Skabt med en stil af genbrugs møbler, og ideen med salonen er at jeg gerne vil skabe den ro, som er svær at 

finde i en travl hverdag, Hvor vi alle har travlt og de fleste har svært ved at

priotere os selv og give os selv lidt velvær, Hvorfor ikke nyde det hos frisøren.


Hos mig kan du vente i en massagestol, hvis jeg ikke er helt klar til dig eller kom et par minutter før og nyd en god massage i stolen.


Når du kommer har jeg  lavet en flot parkeringsplads så du behøver aldrig at bekymre dig om bøder for der er fri parkering.Herre og damefrisør Ribe

Jannie Poder Christenen

Ejer af Hair Factory siden Juni  2019.